Husk at vi holder

Søndagsåbent

2. Oktober 2022 - kl.11.00-15.00

El-styringElstyring

Nyhed – TaHoma fra Somfy
Med en TaHoma-boks har du mulighed for at styre persienner, rullegardiner, markiser, velux vinduer, belysning o.s.v. via en smartphone, smartwatch eller tablet.
Tahoma´en giver dig tryghed og kontrol over dine gardiner & belysning også selvom du ikke er hjemme. På den måde kan hjemmet se beboet ud. Du har også mulighed for at lave helt personlige scenarier/planer, der styrer din solafskærmning og lyskilder præcis efter dine ønsker. Du kan sågar åbne din garageport for en håndværker selvom du sidder på ferie i syden sol med et enkel tryk på din smartphone.

Home Motion bliver nu en oplevelse!

Uanset hvilken form for solbeskyttelse du har; markiser, persienner, rullegardiner samt garageporte og belysning, styrer du dem med din smartphone eller tablet – uanset hvor du er! TaHoma® er en ny innovation styring/smarthome fra Somfy.

Motoriserede markiser
Hvis man skal have fuldt udbytte af sin markise, skal den være let at regulere. Ved at motorisere markisen bliver den komfortabel at benytte. Med et enkelt tryk kan du køre markisen ud til en ønsket position. Vil du have det bedst mulige ud af markisen, kan du komplettere med sensorer til hhv. sol og vind.
Vil man benytte markisen til at nyde de skønne sommeraftener, findes der både terrassevarmer samt lysskinne, som kan styres på samme fjernbetjening.

PowerView® - gør hverdagen smartere

Du får et hav af muligheder med PowerView® som betjeningsløsning:

  • Du kan fx indstille gardinerne til at køre automatisk op og ned - også når du ikke er hjemme. På den måde virker dit hjem beboet, selv når du ikke er der.
  • Det er også muligt at programmere gardinerne til at følge din og familiens unikke døgnrytme. Det kan fx være, at gardinet i børneværelset skal køre op og ned på bestemte tidspunkter.
  • Du vælger selv, om du vil betjene alle dine gardiner på én gang, eller om du ønsker særlige indstillinger for hvert gardin.
  • Du kan gemme forskellige scenarier, fx så gardinerne i weekenden automatisk kører op og ned på andre tidspunkter end i hverdagen.

Du skal bruge en PowerView® hub til at benytte de mange moderne funktioner. PowerView® App er gratis at downloade og kan anvendes til både IOS enheder (ipad, iphone) og Android

Du kan også vælge at betjene gardinet via den flotte pebble fjernbetjening, der desuden kan monteres på væggen. 

Motor priser fra 1.339 kr. og batteri-forsyning fra 245 kr.

Spjaldbo A/S
Kildevej 10 A, 6971 Spjald

Telefon:97 38 15 00

E-mail:info@spjaldbo.dk

CVR-nr.:33157932​​

​Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

9.30 - 17.30​

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 12.30

Søndagsåben

1. søndag i

hver måned

kl 11.00-15.00

• Se vores aktuelle tilbud

• Udskriv siden​

• Se oversigt af hjemmesiden​​