Husk at vi holder

Søndagsåbent

2. Oktober 2022 - kl.11.00-15.00

Om insektnet

Luxaflex Insektnet findes i forskellige varianter til både døre og vinduer. Desuden fås et specielt udviklet allergivenligt net, der ikke tillader polen at trænge igennem. Listerne er som standard hvide, brune eller i aluminium og kan mod pristillæg leveres i en RAL-farve efter eget valg. Til alle varianter kan der vælges mellem sort eller gråt net.

Rullegardin

Luxaflex Insektnet rullegardiner forener et moderne design med effektiv funktionalitet. Listerne fås som standard hvid, brun og aluminium men kan mod pristillæg leveres i alle RAL-farver. Det gør det muligt at få en insektnet løsning, der matcher boligens stil.

Det patenterede SoftRaise system sikrer en støjsvag og rolig oprulning af Luxaflex. Insektnet rullegardinet.

Faste Rammer

Insektnet på en fast ramme er en enkel måde at sikre, at ubudne gæster ikke invaderer huset. Faste rammer med insektnet kan monteres både ude og inde og fås i tre forskellige typer. Fås også som sidehængt model, så det er let at åbne.

Sving- og skydedøre

I sommermånederne fungerer terassen som et skønt ekstra rum, hvor døren altid er åben. Og med en sving- eller skydedør med insektnet er du fri for at bekymrer dig om, at fluer, bier, myg og edderkopper kommer ind i huset. Dørene kan monteres både indvendig og udvendigt og er nemme at afmontere efter behov, fx i vintermånederne. Svingdøre fås både med og uden selvlukkende mekanisme.

Plissédør

Insektnet på plissedør en en pæn, funktionel og diskret løsning. Når plissédøren er parkeret i siden har den en parkeringsbredde på 10 cm. Plissédøren kører i en flad diskret skinne.

Insektnet til lysskakter

Insektnet fås også til lysskakter i kælderen. Det finmaskede trådnet i rustfrit stål sikrer, at kun lys og frisk luft kommer ind. Rammen er i aluminum.

Spjaldbo A/S
Kildevej 10 A, 6971 Spjald

Telefon:97 38 15 00

E-mail:info@spjaldbo.dk

CVR-nr.:33157932​​

​Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

9.30 - 17.30​

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 17.30

9.30 - 12.30

Søndagsåben

1. søndag i

hver måned

kl 11.00-15.00

• Se vores aktuelle tilbud

• Udskriv siden​

• Se oversigt af hjemmesiden​​